Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο The Last Cube θα αποκαλύψετε τα μυστήρια ενός εξωγήινου πολιτισμού (trailer)

Η Improx Games ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει το puzzle adventure game The Last Cube για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για PC, μέσω Steam.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε έναν σουρρεαλιστικό κόσμο και οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν την ιστορία ενός μυστηριώδους, εξωγήινου πολιτισμού. Πρωταγωνιστής είναι ένας κύβος, που θα πρέπει να διασχίσει επίπεδα πρωτόγονης αισθητικής και αρχιτεκτονικής, όπως εφιαλτικές αβύσσους που καλύπτοναι από ομίχλη, εργοστάσια που δουλεύουν με λάβα αλλά και πανέμορφα τοπία που λούζονται από τις ακτίνες του ήλιου. Θα υπάρχουν περισσότερα από 100 puzzles και όσο προχωράει το gameplay θα προστίθενται νέοι μηχανισμοί, που θα τοποθετούνται υπό μορφή αυτοκόλλητου στο πλάι του κύβου.


Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*