Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Στρατηγική συνεργασία ανάμεσα σε Sony και Microsoft για το cloud gaming και την ΑΙ

Sony Corporation (Sony) και Microsoft Corp. (Microsoft) ανακοίνωσαν οτι πρόκειται να συνεργαστούν για την ανάπτυξη καινοτομιών, που θα βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους σε direct-to-consumer πλατφόρμες διασκέδασης αλλά και λύσεις ΑΙ. Οι δύο εταιρείες θα διερευνήσουν τρόπους ανάπτυξης μελλοντικών cloud solutions που θα βασίζονται στο Microsoft Azure, για υποστήριξη υπηρεσιών streaming παιχνιδιών και γενικού περιεχομένου.

Επιπλέον, θα διερευνηθούν τρόποι με τους οποίους, μέσω της χρήσης των λύσεων που βασίζονται στο Microsoft Azure datacenter, θα οφεληθεί η Sony στον τομέα του streaming. Το όλο εγχείρημα θα περιλαμβάνει και πλατφόρμες ανάπτυξης που θα διευκολύνουν την εργασία της κοινότητας των content creators.

Η συνεργασία θα επεκταθεί στον τομέα των intelligent image sensors, όπου θα συνδυαστεί η τεχνολογία αιχμής της Sony με την τεχνολογία ΑΙ του Microsoft Azure, προκειμένου να προσφερθούν νέες δυνατότητες προς τους εταιρικούς πελάτες των Microsoft και Sony.

Επιπλέον, θα εξεταστεί η δυνατότητα χρήσης των εργαλείων και της πλατφόρμας AI της Microsoft σε καταναλωτικά προϊόντα της Sony, προκειμένου το ΑΙ να καταστεί ακόμα πιο φιλικό στη χρήση. Εάν αυτό κριθεί σκόπιμο, οι δύο εταιρείες θα ανακοινώσουν περισσότερα στο μέλλον.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!