Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμπληρώνεται το παζλ: Online η επίσημη ελληνική σελίδα του PS5

*
Βρισκόμαστε στην τροχιά ανακοινώσεων για το PS5 και η Sony ανέβασε σε όλες τις αγορές (και στην ελληνική) την επίσημη σελίδα της νέας της κονσόλας. Προς το παρόν δεν περιλαμβάνει κάποια ιδιαίτερη πληροφορία, ωστόσο πλέον έχει ανοίξει ο σχετικός τομέας στο επίσημο site της ιαπωνικής εταιρείας κι εκεί θα αρχίσει να μαζεύεται όλη η επίσημη πληροφορία σιγά-σιγά. Όσοι ενδιαφέρονται, δεν έχουν παρά να κατευθυνθούν στο https://www.playstation.com/el-gr/explore/ps5/, όπου και θα διαβάσουν ένα πρώτο μήνυμα στη γλώσσα τους. Στα ελληνικά αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: «Ξεκινήσαμε να παρουσιάζουμε μερικές από τις απίστευτες λειτουργίες που μπορείτε να αναμένετε από το PlayStation 5, αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να σας αποκαλύψουμε πλήρως την επόμενη γενιά του PlayStation. Δηλώστε εγγραφή παρακάτω για να είστε ένας από τους πρώτους που θα λάβει τις ενημερώσεις, μόλις τις ανακοινώσουμε, καθώς και νέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5, την τιμή και την προσεχή λίστα παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν για το PS5.»

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*