Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συσκευή PS VR tracking από τη Sony

Φήμες θέλουν τη Sony να πειραματίζεται για τη δική της συσκευή εντοπισμού κίνησης που θα συνοδεύει το PlayStation VR. Σύμφωνα με την αίτηση ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η εταιρεία τον περασμένο Ιούνιο φαίνεται πως κινείται στα χνάρια της HTC για τη δημιουργία μιας συσκευής που θα χρησιμοποιεί lights και mirrors προκειμένου να εντοπίσει την κίνηση του χρήστη. Μέχρι σήμερα οι παίκτες χρησιμοποιούν την κάμερα (που πωλείται ξεχωριστά από την κονσόλα) προκειμένου να ανιχνευτεί η κίνηση τους από το PSVR, ενώ πρέπει να περιορίζονται σε απίστευτα μικρό χώρο.



Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε θα παρουσιαστεί ή θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη συσκευή, μόνο το ότι θα είναι ασύρματη και θα συνδέεται με το PS4 μέσω Wi-Fi ή Blutooth. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*