Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδιασμένο εξ' αρχής το σύστημα μάχης του Gotham Knights

*
Η WB Games Montreal αναφέρει ότι έχει σχεδιάσει από την αρχή το σύστημα μάχης του Gotham Knights, προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία στο co-op. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο και αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2021, για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X.

"Έχουμε σχεδιάσει από τη αρχή το σύστημα μάχης, προκειμενου να βελτιωθεί η εμπειρία στο co-op. Ασφαλώς, παραμένει ένα brawler και οι μηχανισμοί δεν θα είναι ξένοι σε όσους έχουν στο παρελθόν ασχοληθεί με τη σειράς Arkham, απλα είναι αρκετά διαφορετικοί", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GamesRadar ο εκτελεστικός παραγωγός Fleur Marty.


Επίσης ο Marty σημειώνει ότι οι παίκτες θα μπορούν να αλλάξουν χαρακτήρα σχεδόν όποτε το επιθυμούν, απλά για να το κάνουν θα πρέπει να επιστρέφουν στο Belfry, κάτι που έχει νόημα για ένα παιχνίδι που είναι σχεδιασμένο γύρω από το co-op. "Από τη στιγμή που η πρόοδος στην ιστορία μοιράζεται ανάμεσα σε όλους τους χαρακτήρες, είναι πολύ λογικό να μην χρειάζεται να γίνονται level up από την αρχή, όποτε οι παίκτες θέλουν να αλλάξουν. Είναι επίσης κάτι που ταιριάζει με τον τρόπο αφήγησης", συμπληρώνει ο Marty.



"Από τη στιγμή που, κατά κάποιο τρόπο, όλα τα μέλη της ομάδα του Batman είναι παρόντα, ακόμα και όταν εσείς μάχεστε ή λύνετε μυστήρια, δεν είναι ανενεργά. Άρα είναι πολύ λογικό να γίνονται όλο και πιο δυνατοί".

Οι διαθέσιμοι προς επιλογή χαρακτήρες είναι οι Batgirl, Robin, Nightwing και Red Hood, που αναλαμβάνουν τον έλεγχο της πόλης μετά τον θάνατο του Batman. Εννοείται ότι εκτός από co-op θα μπορείτε να παίξετε και solo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Warner Bros. Interactive

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Warner Bros. Interactive

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*