Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα η ανακοίνωση για το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order, φέτος η κυκλοφορία του

*
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από insider, το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order θα ανακοινωθεί σύντομα και θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Όπως τονίζει ο γνωστός insider Tom Henderson, ο τίτλος είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ ο ίδιος εκτιμά ότι στις 4 Μαΐου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήριά του. Ο ίδιος εκτιμά ακόμη ότι το νέο μέρος της σειράς Need for Speed θα κυκλοφορήσει την περίοδο Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου 2022, ενώ και πως το Dragon Age δεν αναμένεται να βγει στα ράφια των καταστημάτων φέτος. Τέλος, σε ό,τι αφορά το Battlefield 2042, ο Henderson σημειώνει πως η ΕΑ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από την πορεία του και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*