Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλη Αυγούστου η κυκλοφορία του Death end re;Quest 2 (trailer)

Ο publisher Idea Factory International ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death end re;Quest 2. Το παιχνίδι θα λανσαριστεί στις 28 Αυγούστου για PlayStation 4 και PC, με τιμή €59,99.

Σύφωνα με το σενάριο, η Mai the “Papa Killer” κατευθύνεται στην καταραμένη πόλη Liz Shoala, όπου ζει η νεότερη αδελφή της και μοναδική της ελπίδα, Sanae. H Mai αποφασίζει να μείνει σε έναν ξενώνα για γυναίκες που ονομάζεται “Wardsworth” και ταυτόχρονα να ξεκινήσει να αναζητάει την αδερφή της.


Όμως όχι μόνο δεν μπορεί να τη βρει, αλλά οι κάτοικοι της πόλης αγνοούν εντελώς την ύπαρξή της. Χρησιμοποιώντας το PC της Arata Mizunashi, τις ικανότητές της στο hacking αλλά και ένα USB stick, ξεκινάει την εξερεύνηση της πόλης. Αυτό ήταν μόνο η αρχή ενός νέου “Rondo of Despair”.

Η Arata Mizunashi, εξπέρ στον προγραμματισμό αγνοείται. Περισσότερα από 20 κορίτσια έχουν πεθάνει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*