Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τη Boss Key Productions του Cliff Bleszinski

*
Η Boss Key Productions, το studio που ίδρυσε ο Cliff Bleszinski και βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη των LawBreakers και Radical Heights, κήρυξε τέλος εργασιών. Ο ίδιος ο Bleszinski έγραψε σε σχετικό post, "Από σήμερα, η Boss Key Productions παύει να υπάρχει. Πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησα τη δημιουργία ενός game studio παγκοσμίου κλάσης και προσέλαβα ορισμένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της βιομηχανίας video games. Εργάστηκαν δίχως διακοπή για τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων και παρά τα σκαμπανευάσματά μας, νομίζω ότι όλοι διασκεδάσαμε στην πορεία.

Το LawBreakers ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και σε μια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής, κυριολεκτικά τρέξαμε για να βγάλουμε στην αγορά το Radical Heights, που είχε την απαραίτητη αποδοχή από το κοινό, όμως ήταν ήδη αργά". Όσο για τον ίδιο τον Bleszinski, δηλώνει ότι χρειάζεται το χρόνο του για να ανασυνταχθεί. Ναι μεν τα video games παραμένουν κομμάτι της ύπαρξής του, όμως χρειάζεται ένα διάλειμμα. Τέλος, δεν ξεχνάει να ευχαριστήσει όλους όσους υποστήριξαν τη Boss Key Productions και ενημερώνει ότι οι servers του Radical Heights θα παραμείνουν ανοιχτοί για το επόμενο διάστημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*