Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταξίδι σε αρχιπέλαγος υπόσχεται το Minute of Islands (trailer)

Ο publisher Mixtvision και η developer Studio Fizbin ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του puzzle platformer Minute of Islands. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Μαρτίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, GOG). Από 3 εως και 9 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Steam Game Festival, οι κάτοχοι PC θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το demo του τίτλου.

Στο Minute of Islands οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε ένα παράξενο και ταυτόχρονα πανέμορφο αρχιπέλαγο. Έχοντας μολυνθεί απο επικίνδυνους σπόρους, το μόνο που κρατάει τα νησιά ασφαλή ειναι τεράστιες, μυστηριώδεις κεραίες, που λέγεται ότι δημιουργήθηκαν από γίγαντες, όταν αυτοί ζούσαν αρμονικά με τους ανθρώπους. Τώρα, οι μηχανές αυτές αρχίζουν μία μία να τίθενται εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης. Η μόνη που μπορεί να τις επισκευάσει είναι η Mo, μηχανικός που έχει στην κατοχή της το πολυχρηστικό εργαλείο Omni Switch. Καθοδηγούενη από τη θέληση να προστατεύσει την οικογένεια και τους φιλους της, ξεκινάει για το μακρινό ταξίδι έχοντας ως αποστολή τη σωτηρία των νησιών.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*