Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα αυγά του Pokémon Go εκκολάπτονται με περπάτημα 12 χιλιομέτρων

*
Το Pokémon Go απέκτησε ένα καινούργιο είδος αυγών, το οποίο απαιτεί περπάτημα 12 χιλιομέτρων για την εκκόλαψή τους. Τα νέα αυγά ονομάζονται Strange Eggs και περιέχουν Dark και Poison Pokémon. Μαζί με την εισαγωγή τους στο παιχνίδι ξεκίνησε και ένα νέο event που θα διαρκέσει 7 ημέρες και χάρη σε αυτό οι παίκτες θα μπορούν να εκκολάψουν τα Strange Eggs στους στο ένα τέταρτο της στάνταρ απόστασης (δηλαδή σε μόλις τρία χιλιόμετρα). Αυτήν τη στιγμή τα Strange Eggs είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσουν οι παίκτες τα Pawniard, Vullaby και Sandile.

Για να αποκτήσει κανείς Strange Eggs θα πρέπει να πολεμήσει με Team Rocket Leaders, αφού πρώτα έρθει αντιμέτωπος με 6 Team Rocket grunts. Θα χρειαστεί επίσης να έχει ένα διαθέσιμο egg slot.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*