Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Hextech Mayhem (League of Legends spinoff) και Dungeon Dwarves διαθέσιμα μέσω του Netflix app

*
Το Netflix ανακοίνωσε δύο ακόμη παιχνίδια για τους συνδρομητές του με τη σχετική εφαρμογή σε iOS και Android. Ο λόγος για τα Hextech Mayhem (League of Legends spinoff) και Dungeon Dwarves, τα οποία θα προσφέρονται δωρεάν για τους συνδρομητές της σχετικές υπηρεσίας video streaming. To Dungeon Dwarves έχει αναπτυχθεί από την Hyper Hippo και είναι ένα dungeon crawler που συνεχίζει να «ζει» ακόμη και όταν η εφαρμογή του δεν είναι ανοιχτή. Ο παίκτης ελέγχει πέντε dwarves που προσπαθούν να σπάσουν τοίχους και να εξοντώσουν τέρατα και τα οποία συνεχίζουν να διατηρούν ενεργό όλη τη μέρα το dungeon τους. Το Hextech Mayhem από την άλλη είναι ένα rhythm runner με χαρακτήρες του League of Legends, έχει αναπτυχθεί από την Choice Provisions και κυκλοφορεί από την Riot Forge.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*