Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Spelunky και Spelunky 2 έρχονται στο Nintendo Switch το καλοκαίρι (trailer)

Η developer Mossmouth ανακοίνωσε ότι το Spelunky και το Spelunky 2, θα γίνουν διαθέσιμα για Nintendo Switch μέσα στο καλοκαίρι του 2021. Το Spelunky κυκλοφόρησε για PC τον Δεκέμβριο του 2008. Ακολούθησαν οι αντίστοιχες εκδόσεις για Xbox 360 τον Ιουλίο του 2012, PlayStation 3 και PS Vita τον Αύγουστο του 2013 και PlayStation 4 τον Οκτώβριο του 2014. Το Spelunky 2 κυκλοφόρησε για PlayStation 4 και PC τον Σεπτέμβριο του 2020.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο βαθμός πρόκλησης είναι υψηλός και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τέρατα, να αποφύγετε παγίδες και να αποκαλύψετε θησαυρούς. Θα βρίσκεστε σε διαρκή διλήμματα, αν θα πρέπει να παλέψετε ή να το βάλετε στα πόδια, να σκοτώσετε ή να σώσετε, να ψωνίσετε ή να κλέψετε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*