Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα XCOM 2 Collection και Catherine: Full Body έρχονται στο Nintendo Switch

*
Δύο ακόμη ports για το Nintendo Switch, αυτά των XCOM 2 Collection και Catherine: Full Body καταγράφονται στις υπηρεσίες αξιολόγησης της Κορέας. Όπως φαίνεται, οι δύο τίτλοι περνούν διαδικασία ηλικιακής ταξινόμησης από την αρμόδια επιτροπή για κυκλοφορία τους στην εκεί αγορά και κάτι τέτοιο σίγουρα μαρτυρά πως αργά ή γρήγορα θα μάθουμε περισσότερες επίσημες πληροφορίες. Το Catherine: Full Body είναι μια βελτιωμένη έκδοση του action puzzle adventure game Catherine που κυκλοφόρησε το 2011 και έκανε την εμφάνισή του σε PS4 και PS Vita τον Φεβρουάριο του 2019 στην Ιαπωνία και τον Σεπτέμβριο του 2019 σε PS4 στη Δύση. Το XCOM 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε PC τον Φεβρουάριο του 2016, ενώ το 2016 ήρθε στα PS4 και Xbox One ως XCOM 2 Collection. Περισσότερα σύντομα λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*