Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα expansions του Frostpunk έρχονται σύντομα σε PlayStation και Xbox

*
Η 11 Bit Studios ανακοίνωσε πως τα τρία expansions του Frostpunk, The Rift, On the Edge και The Last Autumn θα κυκλοφορήσουν σε PlayStation και Xbox στις 26 Ιουλίου.

Τα τρία expansions θα προσφέρουν επιπλέον περιεχόμενο στην έκδοση του παιχνιδιού στις κονσόλες όπως νέους χάρτες, νέα σενάρια επιβίωσης, νέα skills, καθώς και κτίσματα που θα βελτιώσουν την επιβίωση των παικτών στο ψυχρό περιβάλλον του Frostpunk. Στο παιχνίδι της 11 Bit Studios οι παίκτες θα πρέπει να ελέγξουν μια αποικία και να θέσουν νομούς που θα συσπειρώσουν τους κάτοικους ή θα τους διχάσουν μέσα σε έναν κόσμο που ακροβατεί μεταξύ του δόγματος και του απόλυτου φασισμού. Κάθε επιλογή είναι σημαντική όχι μόνο για την διατήρηση της τάξης, αλλά για την ακατάπαυστη λειτουργία του πυρήνα που θα κρατήσει την κοινωνία ζωντανή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*