Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την Άνοιξη του 2022 η κυκλοφορία του Spidersaurs για κονσόλες και PC (trailer)

Η WayForward ανακοίνωσε ότι το run-and-gun cooperative action game, Spidersaurs, θα λανσαριστεί την Άνοιξη του 2022 για PlayStation 5, PlayStation4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Η εταιρεία κυκλοφόρησε πρώτη φορά το παιχνίδι για Apple Arcade στις 19 Σεπτεμβρίου 2019. Η έκδοση για τις κονσόλες και PC θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερο περιεχόμενο, το οποίο θα ενσωματωθεί μέσω update στην έκδοση του Apple Arcade.

Κεντρικοί πρωταγωνιστές είναι η Victoria και ο Adrian. Οι δύο χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα λεγόμενα Spidersaurs, τέρατα που είναι μισή- αράχνη και μισός- δεινόσαυρος. Η αντιμετώπιση αυτών των πλασμάτων γίνεται με μια τεράστια γκάμα όπλων και εκρηκτικών, ενώ θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέα abilities για αναβαθμίσετε τους ήρωες. Επίσης θα ταξιδέψετε σε αρκετές περιοχές όπως ηφαίστεια, ζούγκλες, εργαστήρια. Το παιχνίδι θα προσφέρει τρία επίπεδα δυσκολίας Well Done, Medium και Rare.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε trailer, που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*