Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την άνοιξη του 2022 η κυκλοφορία του Sociable Soccer για PC και κονσόλες

*
H Tower Studios και η KPL αποκάλυψαν πως το Sociable Soccer, το sequel του Sensible Soccer, θα λανσαρίστει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και Steam (PC) την Άνοιξη του 2022. Η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι έτοιμη να δείξει πλάνα από το παιχνίδι, ωστόσο υπόσχεται βελτιωμένο gameplay, καλύτερα γραφικά και καλύτερο matchmaking από αυτό του Apple Arcade.

Επιπλέον, όσοι είχαν αγοράσει το Early Access version στο Steam το 2017, δεν θα χρειαστεί να ξαναπληρώσουν. H Τοwer υπόσχεται νέο κώδικα όταν το Sociable Soccer γίνει διαθέσιμο στο κατάστημα της Valve.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα soccer games που υπάρχουν, όπως το FIFA 2022, το Sociable Soccer είναι ένα γρήγορο και εύκολο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Δεν θα έχει αληθινές ομάδες και παίκτες και θα ταιριάζει σε όποιον θέλει να παίξει ένα γρήγορο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*