Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την 1η Μαρτίου 2022 το λανσάρισμα του Conan Chop Chop (trailer)

Η Funcom σε συνεργασία με την Mighty Kingdom, ανακοίνωσαν ότι το επερχόμενο Conan Chop Chop, θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) την 1η Μαρτίου 2022, ενώ θα υπάρξει και διαθέσιμο demo για τις δύο τελευταίες πλατφόρμες.

To παιχνίδι σας μεταφέρει στο σύμπαν του Conan the Barbarian, καθώς θα χρειαστεί να σώσετε τον κόσμο από τον διαβολικό μάγο Thoth-Amon, ο οποίος θέλει να αναγεννήσει το αρχαίο κακό Xaltotun και να βυθίσει την ανθρωπότητα στο απόλυτο σκοτάδι και την σκλαβιά.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε να παίξετε solo, ακόμα και να καλέσετε τους φίλους σας σπίτι και να απολαύσετε μέχρι 4 άτομα το couch co-op mode, διαφορετικά μπορείτε να συνεργαστείτε και online με άτομα από όλο τον κόσμο.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*