Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του hacking adventure Recompile (trailer)

*
O publisher Dear Villagers και η developer Phigames ανακοίνωσαν πως το metroidvania-inspired hacking adventure Recompile θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω Steam τον Αύγουστο, χωρίς να έχει επισημοποιηθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού, το Recompile είναι το πρώτο παιχνίδι Metroidvania-style το οποίο θα περιλαμβάνει διάφορα δυναμικά critical paths. Το play style και οι επιλογές του παίκτη καθορίζουν την ιστορία του. Ο παίκτης μπορεί να πολεμίσει τους διάφορους εχθρούς που βρίσκονται στο Mainframe, ωστόσο μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει hacking skills για να ανοίξει πόρτες και να απενεργοποιήσει τα spawning machines αλλάζοντας τις μεταβλητές των λογικών πυλών.

Απολαύστε παρακάτω το επίσημο trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*