Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούλιο η κυκλοφορία του RPG Cris Tales (trailer)

Το Cris Tales θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2021, όπως ανακοίνωσαν οι εταιρείες Modus Games, Dreams Uncorporated και SYCK. Το κόστος του παιχνιδιού θα είναι €39,99 και θα γίνει διαθέσιμο σε Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και σε PC μέσω Steam, GOG, Epic Games Store και Google Stadia.

Πρόκειται για ένα JRPG, εμπνευσμένο από τα διαχρονικά Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile, όπως και τα σύγχρονα Bravely Default και Persona 5. Το σύστημα μάχης θα είναι turn-based, στρατηγικού τύπου, αφού θα μεταφέρετε τους εχθρούς σας στο παρελθόν ή στο μέλλον. Με αυτόν τρόπο θα μπορείτε να χαράξετε τη στρατηγική σας με επίθεση ή και άμυνα. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*