Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιούλιο η κυκλοφορία του Trigger Witch

*
Eastasiasoft και Rainbite ανακοίνωσαν τον ορίζοντα κυκλοφορίας του Trigger Witch. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch μέσα στον Ιούλιο. Πέρα από την κυκλοφορία σε ψηφιακή μορφή, θα υπάρχει και σε φυσική, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Trigger Witch, είναι ένα κλασσικό 2D twin-stick action-adventure, με αισθητική 16-bit. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Colette, και ξεκινούν την περιπέτεια του σε έναν open world, όπου η μαγεία πλέον είναι ξεπερασμένη, και την θέση της έχουν πάρει τα όπλα. Ένα από τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού, είναι η υποστήριξη του multiplayer, όπου ένας ακόμα παίκτης μπορεί να συνδεθεί οποιαδήποτε στιγμή και να παίξει με έναν φίλο του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*