Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάιο έρχεται το Call of the Sea σε PS4 και PS5

*
Το πανέμορφο Call of the Sea έρχεται στα PS4 και PS5 μέσα στον Μάιο, όπως ανακοίνωσαν Raw Fury και Out of the Blue. Οι δύο εταιρείες σημείωσαν πως το αγαπημένο puzzle adventure game τους θα εμφανιστεί και στα συστήματα της Sony, μετά την κυκλοφορία τους σε PC, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S τον Δεκέμβριο της περσινής χρονιάς. Υπενθυμίζεται πως το game διατέθηκε και στα μέλη του Xbox Game Pass σε κονσόλες και PC και πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν ακόμη περισσότεροι. Τα γεγονότα του τίτλου ταξιδεύουν την πρωταγωνίστρια Norah σε ένα νησί του ωκεανού, όπου και καταλήγει αναζητώντας τον άντρα της. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπη με τα απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*