Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία του επιτραπέζιου RPG Cyberpunk Red

*
Το επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων Cyberpunk Red θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου σε ψηφιακή μορφή και στις 19 Νοεμβρίου σε φυσική μορφή, ανακοίνωσε η publisher R. Talsorian Games. Η σειρά δημιουργήθηκε το 1988 από τον Mike Pondsmith, ενώ έγινε πιο δημοφιλής με το Cyberpunk 2020, από το οποίο εμπνεύστηκε και ο ανερχόμενος τίτλος της CD Projekt, Cyberpunk 2077. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Cyberpunk Red θεωρείται ως prequel του Cyberpunk 2077, καθώς λαμβάνει χώρα το 2045, έπειτα από το τέλος του τέταρτου Παγκόσμιου Εταιρικού Πόλεμου.

Η εταιρεία υπενθυμίζει ότι κυκλοφορεί ήδη το Cyberpunk Red Jumpstart Kit το οποίο είναι μία πρώιμη έκδοση του πλήρες παιχνιδιού και περιέχει όλους τους κανονισμούς και τις βασικές λειτουργίες για να εντρυφήσει κάποιος στην ιστορία του Cyberpunk.


Η τιμή του Cyberpunk Red θα είναι στα $60,00 η φυσική μορφή και στα $30,00 η ψηφιακή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*