Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
QCY T10: Μεγάλος διαγωνισμός - Κερδίστε ένα από τα 10 σετ ασύρματων ακουστικών QCY T10 για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Enternity.gr! >>

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Τουλάχιστον τα μισά νοικοκυριά των Η.Π.Α. έχουν μια κονσόλα gaming

Σύμφωνα με μελέτη του Consumer Technology Association, τουλάχιστον στα μισά σπίτια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής υπάρχει έστω μια κονσόλα gaming. Το 53% των συμμετεχόντων της σχετικής δημοσκόπησης απάντησε πως έχει τουλάχιστον μια κονσόλα στο σπίτι του, κάτι που σημαίνει πως σε σχέση με το 2020 υπάρχει αύξηση κατά 10%. Το 41% εξ’ αυτών έχει στην κατοχή του παλαιότερη συσκευή (στην προκειμένη σημαίνει κονσόλα της εποχής PlayStation 3 – Xbox 360 και πίσω), ενώ το 26% έχουν επενδύσει στην αγορά του PlayStation 5 ή ένα εκ των Xbox Series X, Xbox Series S.

Επιπρόσθετα το 30% των συμμετεχόντων σκοπεύει να αγοράσει μια κονσόλα μέσα στον επόμενο χρόνο (9% περισσότεροι σε σχέση με το 2020). Το 21% από αυτούς θα αγοράσει μια εκ των new-gen συστημάτων (PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S), ενώ το 15% θέλει ένα last-gen σύστημα (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch).

Η αγορά του hardware στις Η.Π.Α. είδε τρομακτική αύξηση τον Ιούνιο αφού σημείωσε 112% περισσότερες πωλήσεις (που μεταφράζεται σε 401 εκατομμύρια δολάρια) σε σχέση με τον Ιούνιο του 2020. Ηγέτης των εν λόγω πωλήσεων ήταν το Xbox Series X μαζί με το Xbox Series S, ενώ η συνέπεια του Nintendo Switch στην αγορά βοήθησε σημαντικά.

 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!