Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Ιούλιο θα κυκλοφορήσει το Othercide (trailer)

Ο publisher Focus Home Interactive και η developer Lightbulb Crew ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του gothic tactical RPG Othercide. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα είνα διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam από 28 Ιουλίου 2020. Η αντίστοιχη έκδοση για Nintendo Switch θα λανσαριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Οι προπαραγγελίες για Xbox One (Microsoft Store) και PC (Steam) έχουν ήδη ξεκινήσει και για την ώρα υπάρχει έκτπωση 15%.

Οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν έναν κόσμο που αργοπεθαίνει και να αποκαλύψουν τα μυστικά που κρύβει. Ακόμα, θα πρέπει να δημιουργήσουν τον δικό τους στρατό και να τον οδηγήσουν σε σκληρές μάχες. Τα boss battles αναμενονται επίκά και κάθε boss προσθέτει το δικό του κομμάτι στην ιστορία, η αφήγηση της οποίας πραγματοποιείται μέσω τραγικών αναμνήσεων.


Ακόμα, χρησιμοποιώντας το Dynamic Timeline System, είναι δυνατός ο εκ των προτέρων προγραμματισμός των κινήσεών τους στο πεδίο της μάχης. Ακολουθει το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*