Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Φεβρουάριο η κυκλοφορία του Mercenaries Saga Chronicles στο Switch

*
H Circle Entertainment ανακοίνωσε ότι το Mercenaries Saga Chronicles θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή για το Nintendo Switch μέσα στο Φεβρουάριο. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα Mercenaries Saga: Will of the White Lions, Mercenaries Saga 2: Order of the Silver Eagle και Mercenaries Saga 3: Gray Wolves of War. Συνολικά θα υπάρχουν 82 campaign chapters και οι αποφάσεις των παικτών θα τους οδηγούν σε διαφορετικά μονοπάτια και τέλη. Η στρατηγική αποτελεί βασικό κομμάτι του gameplay και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι διαφορετικές συνθήκες του περιβάλλοντος προτού οι παίκτες εξαπολύσουν τις επιθέσεις τους. Ακόμα η όλη εμπειρία έχει προσαρμοστεί στη 16:9 οθόνη του Switch και οι όποιες βελτιώσεις είχαν πραγματοποιηθεί στο Mercenaries Saga 3, όπως το Hate display και τα minion summoning skills, έχουν υιοθετηθεί και στα Mercenaries Saga 1 & 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*