Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ακυρωμένο RPG Infinity του Game Boy Color θα κυκλοφορήσει τελικά φέτος! (trailer)

Το Infinity είναι ένα RPG που αναπτύχθηκε από το 1999 έως και το 2001 για κυκλοφορία στο Game Boy Color, αλλά ακυρώθηκε. Φαίνεται όμως πως θα ολοκληρωθεί και θα κάνει την εμφάνισή του φέτος. Η Crave Entertainment εγκατέλειψε την αρχική της προσπάθεια και το studio που είχε αναλάβει το project, η Affinix Software, διαλύθηκε. Πλέον, η Incube8 Games έχει ξεκινήσει ένα νέο επίσημο site και στόχος της είναι να ζητήσει τη στήριξη του κοινού μέσω Kickstarter για να ολοκληρώσει το development και να το κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2021.



Η physical έκδοση του τίτλου θα κυκλοφορήσει από την Retro Modding, ενώ ένα digital ROM θα είναι επίσης διαθέσιμο για emulators. H νέα ομάδα ανάπτυξης σημειώνει πως έχει ήδη συμπεριλάβει στις τάξεις της developers από το αρχικό στούντιο. Η διάρκειά του υπολογίζεται στις 20 ώρες και θα έχει πάνω από 50 περιοχές για εξερεύνηση και 100 αντικείμενα για συλλογή. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως το 2016 είχε κυκλοφορήσει μια ημιτελής έκδοση του τίτλου από πρώην εργαζόμενους της Affinix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*