Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το δικό της IP Metaverse θα δημιουργήσει η Bandai Namco που άλλαξε και το logo της

*
Η Bandai Namco αποκάλυψε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει το δικό της IP Metaverse, με σκοπό να βοηθήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των fans των παιχνιδιών της, κάτι που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλάνο με την ονομασία IP Axis Strategy. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα επικοινωνίας των fans μέσω IP της, τη βελτίωση της αξία του IP και την προώθηση των projects της και εκτός Ιαπωνίας, προκειμένου να βελτιωθούν οι πωλήσεις. Για την υλοποίηση του IP Metaverse, η εταιρεία θα επενδύσει $130 εκ.

Με βάση το πλάνο η Bandai Namco θα αναπτύξει ένα metaverse για κάθε IP της, ως ένα νέο πλαίσιο επικοινωνίας με τους fans. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν εικονικές τοποθεσίες που θα προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών ειδών ψηχαγωγίας. Μέσω του IP Metaverse η Bandai Namco θα μπορέσει να επικοινωνεί με τους fans αλλά και οι fans μεταξύ τους. Τα παραπάνω θα αποτελέσουν μέρος της βασικής στρατηγικής του publisher για τα επόμενα τρία χρόνια και στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργήσει νέο περιεχόμενο για το IP Metaverse.


Τέλος, στο πλαίσιο αυτό η Bandai Namco αποκάλυψε το νέο της λογότυπο, ο σχεδιασμός του οποίου παραπέμπει στα σχέδια της εταιρείας να μπορέσει να επικοινωνεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο μέσω διαφορετικών ειδών ψυχαγωγίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*