Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κοινό των Twitch και YouTube θα μπορεί να ψηφίζει επιλογές διαλόγου των streamers στο Baldur's Gate 3 (video)

Η ομάδα ανάπτυξης Larian αποκάλυψε μια προσθήκη των Twitch και YouTube στις εκδόσεις του Baldur's Gate 3 για PC και Google Stadia, χάρη στην οποία το κοινό των streamers θα μπορεί να ψηφίζει τις απαντήσεις που θα δίνει ο παίκτης στους διαλόγους του παιχνιδιού. Ο παίκτης θα βλέπει την ψηφοφορία του κοινού και θα επιλέγει το αν θα ακολουθήσει το δρόμο που του υποδεικνύει ή αν θα απαντάει αυτό που του φαίνεται λογικότερο.

Η Larian αποκάλυψε επίσης έναν καινούργιο τρόπο εμφάνισης των cinematics στο multiplayer. Ο developer χρησιμοποιεί ένα συνδασμό μαγνητοσκόπισης του παιχνιδιού και προσαρμοσμένων καμερών, χάρη στα οποία κάθε στιγμή του παιχνιδιού θα προβάλλεται ως cinematic. Εκτός αυτού το κοινό θα μπορεί να βλέπει τα skills, τα stats και το inventory του χαρακτήρα του streamer ανά πάσα στιγμή.


Το Baldur's Gate 3 θα είναι διαθέσιμο για PC και Stadia μέσω Early Access στις 30 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*