Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το παρελθόν στοιχειώνει την πρωταγωνίστρια του The Suicide of Rachel Foster (trailer)

Το first-person narrative adventure game The Suicide of Rachel Foster θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 19 Φεβρουαρίου 2020. Αυτό ανακοίνωσαν ο publisher Daedalic Entertainment και η developer ONE-O-ONE Games. Μάλιστα, δεν αποκλείεται την ίδια ημέρα να λανσαριστούν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One και αναμένεται η σχετική επιβεβαίωση.

Βρισκόμαστε στο έτος 1993, στο Lewis and Clark County της Monatana των Ηνωμένων Πολιτειών. Δέκα χρόνια πριν, η έφηβη τότε Nicole και η μητέρα της έφυγαν από το ξενοδοχείο της οικογένειας, αφότου ανακάλυψαν τη σχέση του πατέρα της Leonard με τη Rachel ένα κορίτσι της ηλικίας της, που έμεινε έγγυος και τελικά αυτοκτόνησε.


Τώρα που και οι δύο γονείς της δεν βρίσκονται στη ζωή, η Nicole ελπίζει να μπορέσει να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της, δηλαδή να πουλήσει το ξενοδοχείο και να αποζημιώσει τους συγγενείς της Rachel.

Τελικά, τα πράγματα παίρνουν τροπή που κανείς δεν είχε υπολογίσει και η Nicole βρίσκεται μπλεγμένη σε μια ιστορία που ακροβατεί ανάμεσα στην αγάπη και το θάνατο, όπου η μελαγχολία και η νοσταλγία μετατρέπονται σε ένα αφήγημα με φαντάσματα. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*