Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το περιβάλλον του Star Ocean The Divine Force παρουσιάζει η Square Enix με νέο trailer

Η Square Enix και η tri-Ace κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Star Ocean: The Divine Force παρουσιάζοντας το περιβάλλον του παιχνιδιού. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam) το 2022.

Το Star Ocean: The Divine Force θα περιλαμβάνει dual-protagonist system, επιτρέποντας στους παίκτες να απολαύσουν την ιστορία μέσα από τα μάτια του Raymond, του καπετάνιου με το greatsword, και της Laeticia, της Princess-Knight. Άλλοι playable characters είναι ο Albaird, το δεξί χέρι της Laeticia και η Elena, η πρώτη σύντροφος του Raymond. Οι τέσσερις τους παγιδεύονται στο πλανήτη Aster IV, πλανήτης του Kingdom of Aucerius, το οποίο είναι σε πόλεμο με το Vey'l Empire.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*