Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το στήριγμα του Xbox Series X δεν είναι αφαιρούμενο

*
Σε περίπτωση που ανυπομονείτε να τοποθετήσετε το Xbox Series X σε οριζόντια θέση δίπλα στην τηλεόρασή σας θα πρέπει να έχετε κατά νου το γεγονός ότι το στήριγμα της κονσόλας που βρίσκεται στο κάτω μέρος όταν αυτή είναι τοποθετημένη όρθια δεν αφαιρείται. Η διαπίστωση έγινε όταν η Microsoft ξεκίνησε να στέλνει σε διάφορα μέλη μέσων του εξωτερικού dummy Xbox Series X και Series S (δηλαδή τις κονσόλες δίχως το εσωτερικό τους). Η κίνηση αυτή έγινε για να παρουσιαστεί με διάφορους τρόπους η εμφάνιση των δύο συστημάτων και για να γίνουν οι αναπόφευκτες συγκρίσεις του μεγέθους τους με κονσόλες άλλων εταιρειών και γενεών.

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει πως όσοι θέλουν να έχουν το Xbox Series X τους τοποθετημένο σε οριζόντια θέση θα μπορούν να το κάνουν, όμως η κονσόλα είναι, κανονικά, σχεδιασμένη να τοποθετείται όρθια και έτσι το στήριγμα που φέρει στο κάτω μέρος είναι ενσωματωμένο στη συσκευή και όχι αποσπώμενο. Εν μέρει πρόκειται για λογική κίνηση από μεριάς Microsoft καθώς το build-in stand του Xbox Series X βοηθά στη σωστή ροή του αέρα στο κάτω μέρος του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*