Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ψυχολογικό θρίλερ Saint Kotar θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

*
Soedesco και Red Martyr Entertainment ανακοίνωσαν το λανσάρισμα του Saint Kotar μέσα στο 2021 σε PC μέσω Steam και κονσόλες. Η εταιρία δεν έδωσε ακόμα λεπτομέρειες για το ποιες θα είναι οι κονσόλες στις οποίες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος.

Ο CEO της Red Martyr Entertainment, Marko Tominic, δήλωσε ικανοποιημένος με την συνεργασία της εταιρίας του με τον publisher, όπως επίσης, πως ο τίτλος είναι ήδη υπό ανάπτυξη εδώ και δυόμιση χρόνια. Ένα prologue του τίτλου είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες για το point and click, Saint Kotar, όμως σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, η ιστορία θα αλλάζει σύμφωνα με τις επιλογές του παίκτη, και θα καταλήγει σε ένα από τα πολλά διαφορετικά φινάλε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*