Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2020 κυκλοφορεί το King’s Bounty 2 (trailer)

*
Τρεις ολόκληρες δεκαετίες μετά το original King’s Bounty του Jon Van Caneghem, η 1C Entertainment θα κυκλοφορήσει το direct sequel του κλασικού tactical turn-based fantasy RPG. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1990, με τη 1C να παίρνει στην κατοχή της τα δικαιώματα του franchise το 2007, κυκλοφορώντας στη συνέχεια νέα παιχνίδια, αλλά ποτέ το King’s Bounty 2.

Στον τίτλο λοιπόν του 2020 οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών ηρώων, έκαστος με διαφορετική ιστορία, ώστε να ξεκινήσουν μια μη γραμμική, open-world περιπέτεια στον κόσμο της Antara. Οι πράξεις των παικτών διαμορφώνουν τους ίδιους τους χαρακτήρες και, κατ’ επέκταση, το πως τους συμπεριφέρονται NPCs όσο προχωρά η ιστορία.


Το King’s Bounty 2 αναμένεται σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*