Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2021 η κυκλοφορία του Squadron 51 για κονσόλες και PC (trailer)

Η Assemble Entertainment ανακοίνωσε πως o shoot ’em up τίτλος της Loomiarts, Squadron 51 θα γίνει διαθέσιμος εντός του 2021 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω του Steam.

Στο Squadron 51 η Γη βρίσκεται σε ειρήνη με τα εξωγήινα οντά, μέχρι που η διαβολική VEGA Corporation με ηγέτη της τον Director Zarog θα προσπαθήσουν να καταχραστούν την κατάσταση για τους δικούς τους σκοπούς. Οι παίκτες για να ελευθερώσουν την ανθρωπότητα θα πολεμήσουν στο πλευρό της αντίστασης, πιλοτάροντας το Squadron 51.


Η εμπειρία του παιχνιδιού φέρνει την κλασική συνταγή των shoot ’em up παιχνιδιών μέσα από την vintage αισθητική των ταινιών εποχής. Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν customized τέσσερα μοναδικά aircrafts και να πολεμήσουν με αυτά σε 11 διαφορετικά περιβάλλοντα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*