Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2022 η κυκλοφορία του CONV/RGENCE: A League of Legends Story (trailer)

Η Riot Forge και η Double Stallion ανακοίνωσαν πως το CONV/RGENCE: A League of Legends Story θα κυκλοφορήσει το 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG). Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν την Zaun με τον Ekko, έναν νεαρό εφευρέτη που έχει στην κατοχή του μια συσκευή χειραγώγησης χρόνου. Ο πολυαγαπημένος Champion του League of Legends θα μάθει πως η δύναμη να αλλάζει τον χρόνο φέρνει καταστροφικές συνέπειες.

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι της Riot Forge, Ruined King: A League of Legends Story, είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

Δείτε παρακάτω το νέο featurette video:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*