Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 3D platformer Pile Up! θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου σε PS4, Xbox One, και Switch (trailer)

HandyGames και Seed by Seed ανακοίνωσαν πως το Pile Up! θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch στις 17 Αυγούστου. Ο τίτλος μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμος μόνο σε PC μέσω Steam από τις 18 Μαρτίου του 2021.

Πρόκειται για ένα family-friendly cooperative 3D platformer, όπου οι παίκτες, σε συνεργασία με τους φίλους τους, ξεκινούν μια περιπέτεια γεμάτη γρίφους και μυστήρια. Το παιχνίδι παίζεται με έως και 4 παίκτες ταυτόχρονα, οι οποίοι μπορούν να μπουν και να βγουν από αυτό ανά πάσα στιγμή, καθώς η δυσκολία προσαρμόζεται δυναμικά ανάλογα με τον αριθμό τους. Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του Pile Up! το κλειδί για το παιχνίδι είναι η φαντασία και η δημιουργικότητα, μιας και κανένας γρίφος δεν έχει μία και μοναδική λύση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το console release announcement trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*