Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Το 72% του κοινού των eSports είναι άντρες

Οι IDC και Esports Charts δημοσίευσαν μια έρευνα σχετικά με το πως η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε το κοινό των esports. Μαζί με τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων, η έρευνα ενσωματώνει και ευρήματα από σχετικές διαδικτυακές καταμετρήσεις που διεξήχθησαν το Σεπτέμβριο του 2019. Στη μια από αυτές συμμετείχαν τουλάχιστον 2.500 PC gamers από Η.Π.Α., Βραζιλία, Κίνα, Γερμανία και Ρωσία. Στην άλλη συμμετείχαν 7.500 gamers από τις Η.Π.Α.

Η δεύτερη από αυτές τις καταμετρήσεις λέει πως 72% των Αμερικανών gamers που παρακολουθούν esports είναι άντρες. Μια αντίστοιχη καταμέτρηση της Nielsen το 2016 ανέφερε πως το 81% των θεατών των esports είναι άντρες. Όσο για την καταμέτρηση από χώρα σε χώρα, οι IDC και Esports Charts αναφέρουν πως οι Κινέζοι gamers είναι αυτοί που παρακολουθούν περισσότερο υλικό esports ή δημιουργούν και δημοσιεύουν gameplay videos.

Όσο για το πόσες ώρες παρακολούθησε το κοινό οτιδήποτε στο Twitch το Μάιο, η έρευνα μας λέει πως μετρήθηκαν 1,72 δισεκατομμύριο ώρες, 98% πάνω από το Δεκέμβριο του 2019.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!