Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Crysis Remastered πιθανόν να περιέχει τα Crysis και Crysis: Warhead

*
Μέσα στην περασμένη βδομάδα ανακοινώθηκε, προς έκπληξη πολλών, η κυκλοφορία του Crysis Remastered. Για το εν λόγω remaster, η Crytek φαίνεται να βρίσκεται σε συνεργασία με την Saber Interactive και σύμφωνα με τον Tim Willits που εργάζεται στη δεύτερη, είναι πιθανό να συμπεριλαμβάνεται και το Crysis: Warhead πέρα από το πρώτο Crysis.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Crysis: Warhead αποτελεί το standalone expansion του πρώτου τίτλου της σειράς, το οποίο κυκλοφόρησε η Crytek έπειτα από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το παιχνίδι στο PC.


Φυσικά, όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο υποθέσεις βασισμένες στην χρήση της λέξης “remasters”, τόσο από τον Tim Willits, όσο και από την press release της Crytek, καθώς η χρήση πληθυντικού μας δίνει την ελπίδα πως θα δούμε όντως παραπάνω περιεχόμενο από την βασική εμπειρία single-player του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*