Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dawn of Fear φέρνει τον τρόμο στο PlayStation 4 (trailer)

Η Good Game Publishing και η developer Brok3nsite πρόκειται να φέρουν το Dawn of Fear στο PlayStation 4. Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από survival horror τίτλους των 90's και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του PlayStation Store στις 3 Φεβρουαρίου 2020.

Το σενάριο του Dawn of Fear αφηγείται την ιστορία του Alex, ενός νεαρού άνδρα με τραγικό παρελθόν. Η μητέρα του πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας, ο πατέρας του συνέχισε τη ζωή του και ξαναπαντρεύτηκε. Έπειτα από λίγο καιρό γεννήθηκε ο Max, ετεροθαλής αδελφός του Alex. Μια μέρα, επιστρέφοντας από την προπόνηση του Max, πέφτουν θύματα τροχαίου. Μόνο ο Alex επιβιώνει και κατορθώνει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Δε συμβαίνει το ίδιο με τη μητριά του που καταλήγει σε ψυχιατρική κλινική.


Τρία χρόνια μετά λαβαίνει ένα γράμμα σχετικά με το θάνατο της μητριάς του και αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό του για να μαζέψει τα πράγματά του. Φτάνοντας εκεί, δεν βρίσκει το σπίτι που πέρασε τα παιδικά του χρόνια, αλλά έναν κόσμο γεμάτο παράνοια και απανθρωπιά, από τον οποίο δεν είναι βέβαιος πως θα μπορέσει να ξεφύγει.

Για να βοηθήσετε τον Alex θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να λύσετε puzzles, να διαχειριστείτε τα πυρομαχικά σας και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*