Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dead Space PSX Demake σε Unity Engine φαίνεται καταπληκτικό (video)

Το κανάλι Rustic Games BR του YouTube μοιράστηκε ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει το Dead Space PSX Demake, δηλαδή το Dead Space αλλά ως παιχνίδι Playstation 32-bit. Για να δημιουργήσει αυτό το demake, ο YouTuber χρησιμοποίησε την Unity Engine.

Αυτή η επανασχεδιασμένη version του Dead Space διαθέτει σταθερές γωνίες κάμερας, παρόμοιες με αυτές των κλασικών παιχνιδιών Resident Evil. Φυσικά διαθέτει και tank controls. Δυστυχώς, και σε αντίθεση με κάποια άλλα PSX demakes, η Rustic Games BR δεν σκοπεύει να το κυκλοφορήσει για το ευρύ κοινό. Παρόλα αυτά, είναι μια ωραία ιδέα που οι περισσότεροι οπαδοί του RE και του DS μπορεί να βρουν ενδιαφέρουσα.


Υπάρχουν πολλα PSX demakes, όπως το εκπληκτικό Bloodborne PSX Demake. Η Remedy κυκλοφόρησε επίσης ένα εκπληκτικό τρέιλερ του CONTROL για το PlayStation 1. Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο 32-bit demake του The Witcher 3, καθώς και ένα PSX Demake trailer για το Cyberpunk 2077.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*