Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dead by Daylight συνοδεύει το λανσάρισμα των PS5, Xbox Series X, Xbox Series S (trailer)

Όπως ανακοίνωσε η developer Behaviour Interactive, οι εκδόσεις του Dead by Daylight για κονσόλες νέας γενιάς θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στις προσεχείς ημέρες. Πιο συγκεκριμένα για PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι για PlayStation 4 ή το έχουν αποκτήσει δωρεάν μέσω του PlayStation Plus θα έχουν δικαίωμα να αναβαθμιστούν στο PlayStation 5 δίχως κανένα κόστος και μάλιστα μεταφέροντας όλη την πρόοδό τους.

Για Xbox Series X και Xbox Series S το παιχνίδι κυκλοφορεί σήμερα, 10 Νοεμβρίου. Αν έχετε ήδη την έκδοση για Xbox One μπορείτε να αναβαθμιστείτε δωρεάν στην αντίστοιχη για Xbox Series X ή Xbox Series S, μαζί με την πρόοδό σας. Ακόμα, το Dead by Daylight θα προστεθεί στο Xbox Game Pass for Console. Σε περίπτωση που έχετε συνδρομή στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate, θα μπορέσε να προσθέσετε στο roster την Kate Denson και τον Clown, μαζί με δύο ενδυμασίες.


Το Dead by Daylight θα τρέχει στα 60 frames per second σε ανάλυση 4K σε PlayStation 4 και Xbox Series X.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*