Το παιχνίδι μάχης αυτοκινήτων Destruction AllStars φαίνεται πως πρόκειται να περάσει σε free to play μοντέλο. Ο τίτλος αρχικά προγραμματιζόταν να κυκλοφορήσει στην πλήρη τιμή των €80. Αφού η Sony το επανεξέτασε, έδωσε το παιχνίδι δωρεάν στους συνδρομητές PlayStation Plus και έκτοτε πωλείται στα €19,99.
Πλέον, κυκλοφόρησε το patch 3.0.1 στο οποίο οι παίκτες πρόσεξαν ένα μήνυμα το οποίο μάλλον δεν προοριζόταν για τα μάτια τους. Ένα απο τα challenges του παιχνιδιού έχει υπότιτλο “BS_F2P_CHALLENGE”, με το F2P να είναι το αναγνωρισμένο ακρωνύμιο του Free To Play. Το εύρημα ανέβασε στο reddit ο χρήστης Mr_WeeWoo. Η Sony δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό.

Αλλάζουν τα πάντα στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής δίσκων της Sony μετά την απόφαση για πλήρως ψηφιακή διανομή
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity