Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Foregone απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας στις κονσόλες (trailer)

Η Big Blue Bubble ανακοίνωσε πως το 2D action platformer της Foregone έρχεται και επίσημα στις κονσόλες στις 5 Οκτωβρίου 2020. Το Foregone κυκλοφόρησε αρχικά σε μορφή Early Access μέσω του Epic Games Store τον Φεβρουάριο, με την έκδοση του παιχνιδιού για το PC να λαμβάνει ένα νέο update που προσφέρει νέα όπλα, νέο mini-bosses, καθώς και βελτιώσεις στο gameplay.

Το Foregone μας μεταφέρει στην πόλη του Galagan μερικά χρόνια μετά τον αιματηρό πόλεμο, με μια νέα απειλή με την ονομασία Harrow να έρχεται να αναταράξει την ειρήνη και ευημερία στον κόσμο. Οι παίκτες ως οι υπέρτατοι πολεμιστές της πόλης θα πρέπει να ανακαλύψουν τις ρίζες του Harrow και να σταματήσουν τον επικείμενο αφανισμό.


Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η Big Blue Bubble δημοσίευσε ένα νέο trailer για τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*