Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Game Dev Tycoon έρχεται επιτέλους στο Nintendo Switch (trailer)

To Game Dev Tycoon είχε ομολογουμένως περιπετειώδη πορεία, μιας και από ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πίσω στο 2012 και έμοιαζε με κλώνο του Game Dev Story της Kairosoft, κατέληξε, έπειτα από προσπάθειες των developers του, αλλά και μίας ταλαντούχας κοινότητας από modders, να γίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον και μοναδικό. Όπως φαίνεται, σύντομα οι χρήστες Nintendo Switch θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι, καθώς έρχεται στην κονσόλα της Nintendo. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Game Dev Tycoon είναι ένα management simulator, στο οποίο προσπαθείς να δημιουργήσεις βιντεοπαιχνίδια. Αναμειγνύοντας την πραγματικότητα με υπερφυσικές παρωδίες, ο τίτλος δίνει στον παίκτη μία -όχι και τόσο ρεαλιστική- ιδέα για την ζωή ενός προγραμματιστή, επιτρέποντας του να αναπτύξει την δική του υποτιθέμενη μηχανή γραφικών, να αντιμετωπίσει bugs και glitches, αλλά και να βουτήξει στα άδυτα της επιστήμης του marketing. Το Game Dev Tycoon της Greenheart Games πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 8 Οκτωβρίου, ενώ κυκλοφορεί ήδη σε Android, iOS και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*