Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Ghustrunner 2 επιβεβαιώθηκε για PC, PS5 και Xbox Series X/S

*
Η 505 Games ανακοίνωσε πως το Ghustrunner 2 θα κυκλοφορήσει τελικά και για PC, PS5 και Xbox Series X/S. H γνωστή εκδότρια εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα την εξαγορά του IP και έχει δηλώσει πως θα προσπαθήσει να το βοηθήσει να μεγαλώσει ολοένα και περισσότερο. Το αρχικό game κατάφερε να πουλήσει 600.000 αντίτυπα σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το Ghostrunner 2», σημείωσε η 505 Games σε πρόσφατο δελτίο Τύπου της και σημείωσε πως η εν λόγω κυκλοφορία θα τη βοηθήσει να επεκτείνει κι άλλο το portfolio της και τον αριθμό των gamers που θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το franchise. Περισσότερα για το νέο game δεν έχουμε προς το παρόν, οπότε αναμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*