Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Highrisers σάς προκαλεί να επιβιώσετε σε έναν ουρανοξύστη κόλαση (trailer)

Η Assemble Entertainment και η Solar Powered Games ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Highrisers. Πιο συγκεκριμένα, το survival RPG, όπου οι μηχανισμοί crafting έχουν έντονη παρουσία, θα γίνει διαθέσιμο για PC στις 6 Μαΐου 2021. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η ανακοίνωση συνοδεύεται από ένα νέο trailer που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Στο Highrisers αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός από τους τέσσερεις επιζώντες, που αναζητούν τρόπο διαφυγής από τα ψηλότερα πατώματα ενός ουρανοξύστη που επεκτείνεται συνεχώς. Στα χαμηλά πατώματα αρχίζουν να συγκεντρώνοναι σκοτεινές υπάρξεις, οι μολυσμένοι Dreamers. Μάλιστα, όταν πέφτει η νύχτα, τα πλάσματα αυτά γίνονται πολύ πιο άγρια. Καθένας από τους επιζώντες έχει διαφορετικές δυνάμεις, που θα είναι απαραίτητες για την αναζήτηση όπλων και λοιπών άλλων προμηθειών στα χαμηλότερα, σκοτεινά πατώματα. Εφόσον βρουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, θα μπορέσουν να επισκευάσουν το ελικόπτερό τους και να απομακρυνθούν από την κόλαση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*