Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Natsuki Chronicles απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας για την Δύση

*
Η Rising Star Games ανακοίνωσε πως ο τίτλος της Qute, Natsuki Chronicles θα κυκλοφορήσει και επίσημα στην Δύση στις 18 Φεβρουαρίου για PlayStation 4 και PC μέσω Steam.

Το Natsuki Chronicles θα μεταφέρει τους παίκτες πίσω στον κόσμο της Seventia μέσα από ένα διασκεδαστικό shoot’em up. Η ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται παράλληλα με τα γεγονότα του Ginga Force, με τους παίκτες να βιώνουν το origin story της πιλότου Natsuki. Το Natsuki Chronicles προσφέρει ένα story mode που εναλλάσσεται μεταξύ του παρελθόν και του παρόν μέσα από 10 διαφορετικές πίστες. Όπως και ο προκάτοχος του, έτσι και το νέος τίτλος της Qute οι παίκτες θα μπορούν να διαμορφώσουν όπως αυτοί επιθυμούν το δικό τους αεροσκάφος. Φυσικά ένας μεγάλος άσος στο μανική τους θα είναι το επαναστατικό “Bullet Trajectory Display” που θα επιτρέπει την προβολή της κατεύθυνσης των αντίπαλων πυρών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*