Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Pac-Man Championship Edition του Xbox 360 στο Nintendo Switch

*
Η Namco ανακοίνωσε την επιστροφή του Pac-Man Championship Edition, που γνωρίσαμε στο Xbox 360, για το Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, ο τίτλος του 2007 που έχει αρκετά έντονο ρυθμό, θα επιστρέψει στο υβριδικό σύστημα της Nintendo με υποστήριξη ευρείας ανάλυσης και HD γραφικά. Το παιχνίδι θα είναι μέρος του Namco Collection και θα είναι διαθέσιμο (και ξεχωριστά) μέσω του Nintendo Switch eShop. Το πακέτο με όλα τα games θα κοστίζει περί τα 25 ευρώ και θα περιλαμβάνει συγκεκριμένα τα Pac-Man, Galaga, The Tower of Druaga, Battle City, Star Luster, Family Jockey, Yokai Dochuki, Wagan Land, Dragon Spirit: The New Legend, Mendel Palace και Splatterhouse: Wanpaku Graffiti. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου στην Ιαπωνία και μένει να δούμε αν και πότε θα το δούμε και προς τα μέρη μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*