Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation London Studio ξεκινάει προσλήψεις για νέο PS5 online game

*
Το PlayStation London Studio ξεκίνησε τις προσλήψεις για ένα νέο PS5 online game που ετοιμάζει και μάλιστα φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Η ομάδα ανάπτυξης που έχει γίνει γνωστή για τα SingStar και EyePet ψάχνει κοντά στους 14 υπαλλήλους για ένα νέο online τίτλο για το σύστημα νέας γενιάς της Sony. Η ομάδα θα στηθεί από την αρχή και γι’ αυτό και η αγγελία σημειώνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους όσοι βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας. Από τις θέσεις ξεχωρίζουμε αυτές των development supporter, environmental artist, lead character artist, lead online programmer και procedural technical artist. Όσοι προσληφθούν θα μπορέσουν ακόμη να συμμετέχουν και σε projects άλλων PlayStation Studios, όπως οι Guerilla, Naughty Dog και Media Molecule.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*