Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Plex ανακοίνωσε το Plex Arcade, μια υπηρεσία γεμάτη με Atari games

*
Το Plex είναι γνωστό για τις παροχές υπηρεσιών streaming σε ταινίες, μουσική και τηλεοπτικές σειρές και πλέον μπαίνει και στα videogames με το Plex Arcade. Ο λόγος για μια νέα συνδρομητική υπηρεσία που έναντι 3 ή 5 δολαρίων το μήνα (ανάλογα με το αν είστε ήδη συνδρομητής στο Plex Pass) προσφέρει μια πληθώρα παιχνιδιών (27 στην παρούσα φάση) της Atari, όπως τα Centipede, Super Breakout και Missile Command και άλλους τίτλους από τα Atari 2600 και Atari 7800. Για να παίξετε, χρειάζεται ένας Plex media server με Windows ή macOS, ενώ είναι συμβατό με οποιοδήποτε Bluetooth controller. Η υπηρεσία προσφέρει ακόμη τη δυνατότητα προσθήκης έξτρα emulators και ROMs που έχει ο χρήστης στην κατοχή του. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία στο επίσημο site της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*